+34 93 250 45 55 info@medicusgaia.com

Llibre Medicina integrativa per a la família

llibres publicats, per a professionals, per a tothom, publicacions, recursos

La medicina integrativa es postula com la medicina del futur. Respectant les bases de la medicina occidental ortodoxa actua de pont entre aquesta i les anomenades medicines i teràpies complementàries.

llibre castellaEl llibre, organitzat en tres parts, és una eina de difusió de la medicina integrativa, tant per als usuaris com per als professionals de la salut, estiguin començant a introduir-se en el coneixement d’aquesta o essent-ne ja coneixedors, vulguin ampliar i ordenar les eines que ens ofereix.

Publicat per AMYRIS EDICIONES, es pot comprar online a la propia editorial en les versions en català i en castellà. 

 

A la primera part del llibre hi ha les descripcions, els fonaments i les bases científiques existents en algunes d’elles.

A la segona es descriuen les alteracions de la salut més benignes u freqüents amb què ens podem trobar en el nostre dia a dia, es fa especial èmfasi en les situacions en què cal que es visiti el metge i es descriuen algunes de les opcions terapèutiques de què la medicina integrativa se serveix per tractar tals afeccions.

En la tercera, es fa un recull per tipus de tractaments i per ordre alfabètic, dels diferents tractaments descrits, amb l’objectiu que el lector pugui consultar rapidament les utilitats d’aquests descries en el llibre.

]]>

También te puede interesar:
Entrevista Besos de Colores
Entrevista Besos de Colores

A partir de: 1:32:00 Clásicamente el trauma psicoemocional se aborda desde diferentes técnicas y terapias psicológicas y cuerpo-mente, pero muy poca gente conoce que hay una biología modificada detrás del trauma y que si trabajamos sobre ella, la recuperación e...